Skip to content

Over ons

Bij NB Care geloven we dat fietsen onderhouden sneller en leuker moet zijn. Oplossingen en producten die reinigen en smeren, de levensduur van je fiets verlengen en biologisch afbreekbaar zijn.

Zo is er meer tijd om echt te genieten.

Ontstaan

’t Zit hem in de genen

NB Care is een onderhoudsmerk voor fietsen opgericht in 2021 en gevestigd in het Oost-Vlaamse Kalken. Het begon allemaal in de fietsenwinkel van z’n ouders en zijn liefde voor fietsen is alleen maar gegroeid.

Onze missie

Grote dromen en grootse ambities

We reiken producten en accessoires aan voor het onderhoud van je fiets die gekeurd, gecertificeerd en getest zijn. Ze zorgen voor meer fun en tijd. Zodat we je vlot en enthousiast op de fiets krijgen en dat je in het juiste cadans de eindmeet haalt. Samen zorgen we voor de ultieme fietsbeleving.

Onze waarden

Passie | NB CARE is ontstaan en gegroeid na jarenlange ervaring en passie in fietsen. Onze gedrevenheid delen we door jou te inspireren en te helpen om in actie te komen.

Snel | Vlot en efficiënt onderhoud van je fiets. Geen honderden producten en borstels, geen uren poetsen, maar een simpele en effectieve oplossing. Een maximaal resultaat in een minimum aan tijd.

Fun | Plezier creëren tijdens het onderhoud van je fiets en genieten tijdens het fietsen. Daar gaan we voor. Altijd.

Contacteer ons

Heb je een vraag over onze producten?
Contacteer ons vandaag nog vrijblijvend.